Opleiding

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het ontwikkelen en verzorgen van (incompany) cursussen op het gebied van afvalstoffen. Onze leermethoden zijn afwisselend en gericht op uw praktijk. Hiermee leert u de gevolgen van verplichtingen uit de afvalstoffen wet- en regelgeving op praktische wijze naar uw eigen situatie te vertalen.

Wij werken nauw samen met diverse organisaties, zoals de belangenbehartiger voor eigen vervoerders, verladers en ontvangers (EVO), Transport en Logistiek Nederland (TLN), de Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR), de Branchevereniging Breken en Sorteren (BRBS Recycling), Beurtvaartadres (bVa), Advance, Cle-Ver en Transport Academie.

Transbordspel

In samenwerking met Beurtvaartadres hebben wij het Transbordspel ontwikkeld. Het Transbordspel bevat 240 vragen over de wet- en regelgeving rondom het melden en registreren van afvalstoffen en het transport van grond, baggerspecie en bouwstoffen. De antwoorden en uitgebreide toelichtingen worden door ons actueel en beschikbaar gehouden via deze pagina. Het Transbordspel is niet alleen leerzaam. Op ontspannen wijze wordt ook duidelijk welke kennis aanwezig is of juist ontbreekt. Het Transbordspel is te gebruiken binnen uw eigen organisatie. Desgewenst kan Afvalkennis.nl de vragenset toesnijden op uw specifieke bedrijfsvoering.

Informatie

Heeft u vragen, specifieke wensen of behoefte aan een (voor u op maat gesneden) cursus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (info@afvalkennis.nl).