Begeleidingsbrief

Heeft u behoefte aan meer informatie over de begeleidingsbrief? Dan is onze halfdaagse cursus Begeleidingsbrief iets voor u. Met de opgedane kennis weet u hoe een correct ingevulde begeleidingsbrief er uit moet zien. Daarnaast weet u welke functies de begeleidingsbrief vervult en het belang van het volledig en juist ingevulde begeleidingsbrief. Ook weet u de risico’s, die u loopt als de begeleidingsbrief niet correct is ingevuld.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens onze cursus leert u over de verschillende functies van de begeleidingsbrief. U leert welke partijen met de juiste rollen in welk vak moeten worden ingevuld. U leert ook herkennen wanneer de begeleidingsbrief niet juist of niet volledig is ingevuld. Daarnaast ontvangt u van ons handige hulpmiddelen voor het correct invullen van de begeleidingsbrief. In het programma komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Belang van de begeleidingsbrief: rij-opdracht, financiën, registratie, etc.
  • Rollen, die de diverse partijen vervullen: afzender, handelaar, ontdoener, inzamelaar, etc.
  • Meldsystematiek: basis, inzamelaarsregeling en route-inzameling
  • Praktijkcases: invullen begeleidingsbrieven
  • Uitzonderingen: wanneer wel of geen begeleidingsbrief noodzakelijk?
  • Alternatieve gegevensdragers: elektronische variant

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus Begeleidingsbrief is geschikt voor leidinggevenden, inkopers, planners, weegbrugmedewerkers en administratieve medewerkers van organisaties, die zich bezighouden met afvalstoffen. Daarnaast is deze cursus ook zeer geschikt voor ZZP’ers, aannemers, hoveniers en loonwerkers alsook voor milieuadviseurs, aannemers, hoveniers, handelaren en bemiddelaren in afvalstoffen.

Wat zijn de kosten?

De cursus Begeleidingsbrief verzorgen wij op diverse momenten op meerdere locaties, verspreid over het land. De kosten voor deze halfdaagse cursus bedragen € 225,- per persoon, excl. btw. U kunt zich hier inschrijven.

Willen meerdere personen van uw organisatie de halfdaagse cursus Begeleidingsbrief volgen? Dan is wellicht een incompany cursus iets voor u. Vraag hier meer informatie over deze mogelijkheid.

Data en inschrijven