Over ons

Afvalkennis.nl is opgericht door twee mensen met een passie voor het onderwerp afvalstoffen. Zij zijn beiden al jaren in de afvalbranche actief. Hieronder leest u meer over hun ervaring in het werkveld.

Hans Neele

Hans Neele heeft ruim 35 jaar werkervaring binnen het werkveld milieu, met name op het gebied van afvalstoffen. Hij heeft o.a. ervaring met het beoordelen van vergunningaanvragen, het verlenen van vergunningen, het schrijven van afvalbeleidsplannen, het ontwikkelen, implementeren en evalueren van afvalstoffenwetgeving, het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal, het geven van voorlichting en het verzorgen van opleidingen. Hij heeft die ervaring opgedaan bij het rijk, de provincies, gemeenten en het bedrijfsleven.

Remco Schoonenberg

Remco Schoonenberg heeft ruim 20 jaar werkervaring binnen het werkveld milieu, met name op het gebied van afvalstoffen. Hij heeft o.a. ervaring met het geven van voorlichting, het opzetten van afvaladministraties en het uitvoeren van audits en projecten op het gebied van vergunningverlening en (keten-) handhaving. Remco heeft die ervaring eveneens opgedaan bij het rijk, de provincies, gemeenten en het bedrijfsleven. Naast een passie voor het thema afval, heeft Remco ook een sterke affiniteit met automatisering.