Geplaatst op

Aankondiging samenwerking

Afvalkennis.nl en Clever gaan trainingen geven

Vanaf mei 2019 bundelen we onze krachten.

Want Afvalkennis.nl weet alles van de afvalstoffenwetgeving en Clever weet alles van software in de afvalsector. Ideale combi!

Over de meldplicht, de rollen en de begeleidingsbrief

De trainingen gaan over de verplichtingen die je hebt als het om afval gaat. Het melden van je afvalstoffen bij het LMA (Landelijk Meldpunt Afval) bijvoorbeeld. En over de verschillende rollen die je kunt hebben tijdens het afvaltransport. En niet te vergeten: het goed vastleggen van alle gegevens op je begeleidingsbrief. Dit allemaal in combinatie met de software waar je al mee werkt. Je kunt de trainingen volgen bij Clever in Veenendaal of we komen bij jou op locatie.

Inschrijven voor deze training kan vanaf maandag 15 april op klant.cle-ver.nl.